Rally Bohemia 2017

1 Nešetřil P.
Porsche 997 GT3
00:03:31.8
2 Vonka J.
Porsche 997 GT3
00:03:38.5
00:00:06.7
00:00:06.7
1
Nešetřil P.
Porsche 997 GT3 
01:46:15.8
2
Vonka J.
Porsche 997 GT3 
00:17:48.5
00:17:48.5
INFORMATION ABOUT SS 11
flash info (11 - Březík Martin / Omelka Marek): Je to fantastické, že jsme vyhráli. Ze sportovního hlediska by si to Venda zasloužil, včera jel výborně. Ale rally končí až v cíli.
flash info (17 - Trojan Karel / Chlup Petr): Já jsem moc rád, že jsme v cíli. Všechno fungovalo, krásně jsme se svezli, žádné škody.
retired (18 - Kopáček Václav / Rendlová Barbora): technical problem - electrics in SS 11
(27 - Zabloudil Štěpán / Novák Petr): problems with driveshaft
retired (18 - Kopáček Václav / Rendlová Barbora): technical problem - electric in SS 11
(18 - Kopáček Václav / Rendlová Barbora): stopped in stage
flash info (10 - Trněný Karel / Pritzl Václav): Není mi úplně fajn, ale to nestojí za řeč. Užili jsme si náročný a zajímavý závod, moc jsme se netrefovali do gum.
flash info (7 - Vlček Martin / Žáková Jindřiška): Spokojený nejsem, protože budeme mít jen pár bodů za druhou etapu. Ale až teď v závěru se nám konečně podařilo naladit tlumiče. A už je konec.
flash info (16 - Sýkora Jan / Palivec Štěpán): Teď nejsem spokojený, že jsem zabrzdil tady na vlně za cílem a praštilo to do lyžiny. Jinak ale spokojenost.
flash info (8 - Štajf Vojtěch / Skácelová Markéta): Už nám to spolu jde, už je to super. Dnešní den byl dobrý, Míru Tarabuse jsme nepustili k sobě. Vzhledem k tomu, že tu startovali Štěpán Vojtěch a Roman Kresta a my jsme jeli s Marcelou poprvé, tak jsem spokojený.
flash info (6 - Tarabus Jaromír / Machů Petr): Lhal bych, kdybych neřekl, že bychom chtěli být výš. Jednou jsme nedobrzdili do zatáčky, ale tam jsme to neprohráli. Škoda, že jsme Vojtovi nestačili víc.
flash info (15 - Vojtěch Štěpán / Ernst Michal): Když jsme tady, tak je to všechno v pohodě. Zvládli jsme to až do cíle, užili jsme si to.
flash info (5 - Jakeš Miroslav / Ehlová Marcela): Tento závod pro nás nebyl povedený, netrefoval jsem se do gum. Ani včera, ani dneska. Navíc jsem byl dnes na jedné zkoušce venku a ucpali jsme chladič, takže se auto trochu přehřívalo.
flash info (14 - Kresta Roman / Starý Petr): Naprostá paráda. Nádherné. Doufám, že si to diváci užili, my jsme si to rozhodně užili.
flash info (12 - Szeja Jarosław / Szeja Marcin): Každý dělal na tomto závodě chyby. Čtvrté místo je pro nás super. Byla to pro nás parádní škola. Podali jsme dobrý výkon.
flash info (3 - Černý Jan / Černohorský Petr): Věřím, že nám tu Szeja 10 vteřin nedá. Bylo to takové nahoru dolů, trochu se měnilo počasí, neměli jsme moc štěstí. Chtěli jsme být blíž Vaškovi, ale i tak jsme spokojeni.
flash info (2 - Pech Václav / Uhel Petr): My jsme spokojení, všechno klapalo, další druhé místo. Já myslím, že není co víc říct.
flash info (1 - Kopecký Jan / Dresler Pavel): Vyhráli jsme doma tady pod komínem v Boleslavi. Chtěl bych poděkovat Škodovce, Pavlovi i celému týmu.
Stage will be delayed for 15 minutes.