Rally Bohemia 2016

1 Grafek P.
Honda Civic Vti
00:03:52.0
2 Kadlec M.
Honda Civic Vti
00:04:05.2
00:00:13.2
00:00:13.2
1
Grafek P.
Honda Civic Vti 
01:27:42.8
2
Kadlec M.
Honda Civic Vti 
00:07:13.9
00:07:13.9
INFORMATION ABOUT SS 6
retired (67 - Daňhel Vlastimil / Špačková Monika): technical problem - engine after SS 6
flash info (48 - Matěna Lukáš / Hlaváč Lukáš): Na Radostíně jsme dojeli posádku před náma, takže nic extra. Navíc jsme zvolili měkčí gumy. Tady na Staroměstské už to bylo lepší, pneumatiky se tolik nepřehřívaly.
flash info (26 - Tošovský Jiří / Plachý Tomáš): Radostín byl krásná zkouška. Vinec a Radostín jsou nádherné zkoušky. Jak jsme dlouho nic nejeli, tak se do toho pomalu dostáváme. Staroměstská je jen pro diváky, co se nedostanou na normální zkoušky.
flash info (42 - Navrátil Jiří / Gál Julius): Radostín byl krásný, líbilo se mi to a měl jsem štěstí, že jsme nikoho nedojeli. Tuto zkoušku už jsme jeli bez problémů, pěkně jsme si to užili.
flash info (50 - Hrobský Petr / Štěpán Dalibor): Tato zkouška se nám vůbec nelíbila. Toto je pro mě za trest, vůbec nevím, jak tu jet, neumím to. Teď to bylo o přežití.
flash info (37 - Tuček Marcel / Dufek Petr): Je to takové nezvyklé, jsou dloué přejezdy, je to rozvláknuté. Ta okruhová zkouška je pěkná. Pro mě by bylo lepší, kdyby se jela nejdřív Staroměstská a až pak okruh.
flash info (47 - Horák Libor / Fryč Ivan): Mě se tato vložka vůbec nelíbí, takže jsme se ji snažili jen projet. Přesto jsme v jednom úzkém místě najeli do stráně.
flash info (17 - Scharmach Peter / Zenz Dennis): We have no powersteering, so it was difficult to turn the car.
flash info (40 - Guryča Tomáš / Vybíral Ivo): Rád bych pokračoval ve stejném tempu. Hlavně ale neudělat chybu a dovézt to až do cíle.
flash info (27 - Tomek David / Zeman Marek): Městská zkouška nepatří mezi moje oblíbené, ale tentokrát se nám celkem podařila, nic jsme nepokazili.
flash info (31 - Kundlák Ján / Rezková Michala): Přejezd po dálnici je trochu otravný. Zkouška byla dobrá, já mám takovéto městské zkoušky rád, protože až donedávna jsem na nich byl jen jako divák.
flash info (30 - Mareš Filip / Hloušek Jan): Zkouška v pohodě. Doufám, že tam bylo hodně diváků, nestíhal jsem to moc sledovat.
flash info (32 - Štochl Karel / Vacková Adéla): Tohle nás moc nebaví. Jeli jsme opatrně, ale patří to k rally.
flash info (20 - Růžička Tomáš / Novák Jaroslav): Užili jsme si to. Trošku nám kloužou kola, takže jsme si to užili jak my, tak i diváci.
flash info (25 - Šikl Martin / Vilímek Petr): Tohle bylo krásný, nádherný. Měli jsme trochu strach z obrubníků, ale všechno v pohodě.
flash info (34 - Kirnig Richard / Hovorka Jiří): Jeli jsme pěkně, diváci se snad bavili. Při retardéru jsme jeli trochu moc rychle a poškodili jsme zrcátko.
flash info (29 - Dunovský Václav / Glössl Petr): Fungovalo to bez problémů, grip je dobrý. Staroměstská zkouška je pěkná, užili jsme si to.
flash info (4 - Dohnal Jan / Zalabák Pavel): My jsme to na této zkoušce vloni zkazili, takže jsem byl tady u cíle přes ty retardéry opatrný, možná až moc. Některé místa jsme prodali, některá projeli dobře.
flash info (24 - Pešl Jaroslav / Pešek Roman): Na této zkoušce jde spíš prodělat než vydělat. Je důležité neudělat žádnou chybu.
flash info (16 - Trojan Karel / Chlup Petr): Strategie je do cíle. Bavit se, bavit diváky a nepoškodit auto.
flash info (23 - Szeja Jarosław / Szeja Marcin): Lot of spectators there. No problem at the stage. The most important for us is to be in finish of the rally.
flash info (22 - Kopáček Václav / Rendlová Barbora): Je to dobré, vyměnili jsme poloosu. Tuto zkoušku jsme jeli poprvé v životě, užili jsme si to, celkově spokojenost.
flash info (21 - Březík Martin / Omelka Marek): Udělali jsme dvě malé chybičky, ale užili jsme si to. Byli jsme ve dvou zatáčkách trochu dlouzí na ručku.
flash info (7 - Jakeš Miroslav / Ehlová Marcela): Vložka byla pěkná, ale nám nefunguje interkom, vůbec se neslyšíme.
flash info (12 - Jelínek Jan / Machů Petr): Krátká RZ, tady ve městě je to o tom neudělat chybu, nepoškodit kolo o obrubník. To se nám nepovedlo, jsme tady, takže dobré.
flash info (8 - Kreim Fabian / Christian Frank): I hope we can get one place more, but gap is quite big.
flash info (9 - Štajf Vojtěch / Rajnoha František): Já myslím, že čas bude dobrý, mě takovéto městské blbosti vždycky šly. Neudělali jsme žádnou chybu, takže musíme mít čas jako Kopecký.
flash info (10 - Vlček Martin / Žáková Jindřiška): Mě to začíná bavit, já za tu páku musím zatáhnout, jezdíme smykem. Mě by to jinak nebavilo a ani by nebyly dobré časy.
flash info (5 - Černý Jan / Černohorský Petr): Všechno super. Trochu se omlouvám divákům, nedělal jsem smyky, protože potřebujeme dobrý čas. Předchozí zkouška byla skvělá, bál jsem se polookruhu, ale nakonec nebyly problémy.
flash info (3 - Pech Václav / Uhel Petr): Je to trochu zamotané, hodně to hrabe. Ale je to pěkné svezení.
flash info (1 - Kopecký Jan / Dresler Pavel): Městská zkouška je krásná, je to odměna pro diváky, co vydrželi včerejší počasí. My jsme udělali pár smyků, tak snad se jim to líbilo.